background image
http://jsbdetachering.nl
Werkgever
Werving & Selectie
U heeft een vacature en zoekt u hiervoor gemotiveerd en proactief personeel? JSB Personeel & Detachering kan u helpen bij de werving & selectie van geschikte kandidaten. Het maakt ons niet uit of het gaat om tijdelijk uitzendpersoneel of een langdurig e detacheringsovereenkomst. Tijdens een intakegesprek nemen we graag uw wensen en eisen door. Op basis van het samengestelde functieprofiel gaan wij dan op zoek naar een geschikte kandidaat. Doordat wij een uitgebreid netwerk hebben, kunnen we meestal snel een geschikte kandidaat vinden.
Scholing
JSB Personeel & Detachering besteed ook veel aandacht aan scholing van de uitzendkracht of detacheringsmedewerker. Zo biedt JSB Personeel & Detachering mogelijkheden om werknemers een scholings- en/of leerwerk traject te gaan volgen. Tevens kunnen we de werknemers cursussen laten volgen voor bijvoorbeeld: VCA-B certificaat, veilig werken langs de weg; etcetera. Dit allemaal naar aanleiding van de wensen en/of eisen van opdrachtgever bij een bepaalde functie.

JSB Personeel & Detachering kan bijvoorbeeld werknemers in dienst nemen en een BBL leerwerk traject aanbieden. En deze op basis van een detacheringsovereenkomst bij u, als opdrachtgever, plaatsen.