background image
http://jsbdetachering.nl
Werknemer
Werkwijze
Ben jij een gedreven vakkracht of aanpakker? Zoek je een nieuwe uitdaging? Ben je flexibel ingesteld en heb je een proactieve houding? Schrijf je dan eens in bij JSB Personeel & Detachering middels een open sollicitatie of solliciteer gericht op 1 van onze openstaande vacatures.

JSB Personeel & Detachering werkt voor diverse aannemers in de bouw en groenvoorziening. Voor deze opdrachtgevers zijn wij doorlopend op zoek naar gemotiveerde en proactieve werknemers. Na selectie van uw open sollicitatie wordt u uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. In dit persoonlijke gesprek gaan we bekijken of u bij onze onderneming past en of wij een passende opdracht voor u kunnen vinden. Uw inschrijving kan dan leiden tot detachering, een vaste baan bij onze opdrachtgever (via bijvoorbeeld payroll) of middels een opdracht als zzp-er.
Scholing en/of Leerwerk trajecten
JSB Personeel & Detachering biedt ook mogelijkheden om bij een van onze opdrachtgevers een scholings- en/of leerwerk traject te gaan volgen. JSB Infra (eveneens onderdeel van de JSB Groep) is een erkend FUNDEON leerbedrijf en heeft ook diverse FUNDEON erkende leermeesters in dienst. Er kan bijvoorbeeld een BOL-traject gekozen worden met daarnaast een stage bij JSB Infra of een van onze andere opdrachtgevers; een BBL leerwerk traject of een EVC leerwerk traject.